Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun denizde yürümek

Rüyada durgun denizde yürümek

Rüyada durgun denizde yürümek eşine değerli hediyeler alacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, adını işiyle duyuracağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada durgun denizde yürümek gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada durgun denizde yürümek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada durgun deniz görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun berrak deniz görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun denize bakmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mavi durgun deniz görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada durgun mavi deniz görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, zahmet veren işlerin artacağına alamet eder.

Rüyada durgun denize girmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments