Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı kurtarmak

Rüyada dünyayı kurtarmak

Rüyada dünyayı kurtarmak lükse ve konfora kavuşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada dünyayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada dünyayı kurtardığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada dünyayı kurtarmak kısmet bolluğu yaşanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işarettir.

Rüyada uzaydan dünyaya düşmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek kendini yiyip bitireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments