Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı kurtardığını görmek

Rüyada dünyayı kurtardığını görmek

Rüyada dünyayı kurtardığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı kurtardığını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada dünyayı kurtarmak yeni bir hayata adım atılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Rüyada dünyayı kurtardığını görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyayı seyretmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeni bir dünya görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında başarılı olmaya, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni dünya ağacı görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzaydan dünyayı görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın yandığını görmek şansının kötüye gideceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments