Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek şansın açılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işarettir.

Rüyada oruç ayını görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mayıs ayında kar görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hayatının iplerini eline alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek kısmetlerinin çoğalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada ayın resmini çekmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ramazan ayını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments