Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın yıkılacağını gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, mutlu olacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın uzaydan görünümünü görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek dünyaya getirmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay dünya görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada başka dünya görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeni dünya meyvesi toplamak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments