Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın düştüğünü görmek

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, dertlerin aşılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka dünyaya gitmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Rüyada dünyanın koptuğunu görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dünya turuna çıkmak adının her yerde geçeceğine, düşmanlarını alt edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dünyayı kurtarmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kazancının tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments