Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın hızlı döndüğünü görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, doğru olanı seçeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalettir.

Rüyada dünyanın hızla döndüğünü görmek malının ve kazancının tam olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın döndüğünü görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok zengin olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, içinin rahatlayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments