Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yarıldığını görmek

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın yarıldığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın koptuğunu görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hem itibar edineceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Rüyada öbür dünyaya gitmek daha çok dünya malı edineceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaydan dünya görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına yorulur.

Rüyada dünyanın hızlı döndüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın döndüğünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments