Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancının çok düşeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada dünyanın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek hikmete kavuşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada denizin yok olduğunu görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parmak yok görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi yok görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yokus cikamamak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden yok olmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments