Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın yok olduğunu görmek

Rüyada dağın yok olduğunu görmek

Rüyada dağın yok olduğunu görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, borçlarından kurtulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, günah işleyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada dağın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada dağın yok olduğunu görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokus tırmanmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet eder.

Rüyada cini yok etmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada yok etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatın tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments