Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yok görmek

Rüyada parmak yok görmek

Rüyada parmak yok görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, diplomalarının artacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak yok gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Rüyada parmak yok görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada diş yok görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada cini yok etmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Rüyada yokus cikamamak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işaret eder.

Rüyada işyerinin yok olduğunu görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek üzüntülerinin biteceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments