Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın üzerine çıkmak

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, merdiven atlayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada dünya turuna çıkmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet eder.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Rüyada dünyayı görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Rüyada uzayda dünyayı görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ay ve dünyayı görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın yandığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments