Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya turuna çıkmak

Rüyada dünya turuna çıkmak

Rüyada dünya turuna çıkmak bereket ve zenginlik olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başarılarının düşeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada dünya turuna çıkmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada dünya turuna çıkmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünya turu yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada yat turuna çıkmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulur.

Rüyada tekne turuna çıkmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Rüyada turgut görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada salata tursusu yemek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekne turu görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tur suresini görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments