Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın üstüne çıkmak

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada dünya turuna çıkmak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulur.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çıkmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada caminin üstüne çıkmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstüne çıkmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak böylece hayatından memnun olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments