Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı görmek

Rüyada dünyayı görmek

Rüyada dünyayı görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyayı gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada dünya dışı varlıklar görmek konforunun artacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada dünyanın istilasını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada dünyayı seyretmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka bir dünya görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kafa dağıtacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzayda dünyayı görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı gezmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dünyayı dışarıdan görmek öz güven kazanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments