Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalettir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet eder.

Rüyada uçak çarpması görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs çarpması görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çarpma işlemi yapmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada şimşek çarpması görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, önemli kişi haline geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba çarpması sonucu ölmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada başkasına cin çarpması görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada yıldırım çarpması görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yeni işler yapılacağına, makamını kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments