Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yandığını görmek

Rüyada dünyanın yandığını görmek

Rüyada dünyanın yandığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın yandığını gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada dünyanın yandığını görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada yeni bir dünya görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaydan dünyayı görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaydan dünyaya düşmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, güçten düşeceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dünyayı fethetmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada dünya güzeli görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada iki dünya görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aydınlığa çıkılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments