Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çıkmak

Rüyada üstüne çıkmak

Rüyada üstüne çıkmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, herkesin önünde olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada trenin üstüne çıkmak iyi kısmetleri olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yepyeni biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bina üstüne çıkmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada üstüne çıkmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstüne çıkmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ev üstüne çıkmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada dolap üstüne çıkmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments