Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşten kararmak

Rüyada güneşten kararmak

Rüyada güneşten kararmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, ticaretin büyüyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada güneşin karardığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güneşten karardığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerin karardığını görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, dirliğin bozulabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada karardığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada memenin karardığını görmek korkularının üzerine gideceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments