Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin karardığını görmek

Rüyada her yerin karardığını görmek

Rüyada her yerin karardığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, arzuların gerçekleşeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yerin karardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada her yerin karardığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kötü duygularını yeneceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin karardığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karardığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada güneşin karardığını görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, engellerin aşılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının karardığını görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada havanın karardığını görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada gümüşün karardığını görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments