Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yüzünde güller açacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada yüzün karardığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün karardığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın karardığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Rüyada güneşten karardığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada gözün karardığını görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, dargınların barışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin karardığını görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments