Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın koptuğunu görmek

Rüyada dünyanın koptuğunu görmek

Rüyada dünyanın koptuğunu görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın koptuğunu gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada öbür dünyayı görmek yüzün güleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dünyanın merkezini görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın battığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaydan dünya görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, çarelere kavuşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek çok sevileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulur.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments