Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kıdem atlayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yolun sonuna gelmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments