Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka dünyaya gitmek

Rüyada başka dünyaya gitmek

Rüyada başka dünyaya gitmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hayra ve esenliğe delalet eder.

Rüyada başka dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Rüyada başka dünyaya gitmek dileklerin kabul olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret eder.

Rüyada başka bir dünya görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet eder.

Rüyada başka dünya görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada diğer dünyaya gitmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada öbür dünyaya gitmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, her şeyin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada öteki dünyaya gitmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, derin bir nefes alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada başka eve gitmek hayallerine kavuşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments