Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, malında zulüm meydana gelmesine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni dünya görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada dünyayı karanlık görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada dünyaca ünlü birini görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyayı seyretmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments