Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman ve yangın görmek

Rüyada duman ve yangın görmek

Rüyada duman ve yangın görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada duman ve yangın gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada dumansız yangın görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalet eder.

Rüyada yangın duman görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Rüyada duman ve yangın görmek güveninin artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangının dumanını görmek gitmediği yerlere gideceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada dumanlı yangın görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yangın ve duman görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada sigara dumanı üflemek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda duman görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, keyifli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments