Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanlı yangın görmek

Rüyada dumanlı yangın görmek

Rüyada dumanlı yangın görmek sorunların günden güne azalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumanlı yangın gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada yangın duman görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumanlı yangın görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangının dumanını görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet eder.

Rüyada duman ve yangın görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada dumansız yangın görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın ve duman görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada evini dumanlı görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gergin olacağına işaret eder.

Rüyada duman sis görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments