Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının dumanını görmek

Rüyada yangının dumanını görmek

Rüyada yangının dumanını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yangının dumanını gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada yangının dumanını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Rüyada dumansız yangın görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumanlı yangın görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın duman görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada yangın ve duman görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işarettir.

Rüyada duman ve yangın görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta duman görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde duman görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, verimli olacak işler yapacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments