Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın duman görmek

Rüyada yangın duman görmek

Rüyada yangın duman görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada yangın duman gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Rüyada yangın ve duman görmek harama göz dikmeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada dumansız yangın görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada dumanlı yangın görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada duman ve yangın görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, mal mülk sahibi olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangının dumanını görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın duman görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kara duman görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada evde duman görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments