Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanını satmak

Rüyada dükkanını satmak

Rüyada dükkanını satmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Rüyada dükkanını satmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada dükkanı satmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü haberler alınacağına, mal ve para kazanılacağına yorulur.

Rüyada dükkan satmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanını satmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada mücevher dükkanı görmek rahatının da yerine geleceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına inanılır.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Rüyada dükkanı açık görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan büyütmek büyük zorluklar yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments