Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuhafiye dükkanı açmak

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak iyi zamanlar geçireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada tuhafiye dükkanı görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hep yerinde sayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuhafiyeci görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuhafiye görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ev dükkan açmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada berber dükkanı açmak maddi sorunlarının artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dükkanı açmak günü birlik tatillere çıkacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments