Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan büyütmek

Rüyada dükkan büyütmek

Rüyada dükkan büyütmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada dükkan büyütmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada dükkanı büyütmek kolay kolay pes etmeyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan büyütmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek bereketin ve verimin geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek mal mülk kazanacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments