Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan satmak

Rüyada dükkan satmak

Rüyada dükkan satmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Rüyada dükkan satmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Rüyada dükkan satmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı satmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanını satmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada boncuk dükkanı görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada dükkandan taşımak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada avize dükkanı görmek rızkının artacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments