Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı satmak

Rüyada dükkanı satmak

Rüyada dükkanı satmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, iyilik görüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada dükkanı satmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada dükkanını satmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı satmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan satmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanını sattığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dükkan kurmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanını kapatmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments