Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan dükkan görmek

Rüyada yıkılan dükkan görmek

Rüyada yıkılan dükkan görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, borçlarının kapacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada yıkılan dükkan gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek iflasın eşiğine geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kapalı dükkan görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanda yılan görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, koyu muhabbette kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır dükkanı görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada dükkanın kapandığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments