Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanını görmek

Rüyada dükkanını görmek

Rüyada dükkanını görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Rüyada dükkanını gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada lokum dükkanı görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir dükkan görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada dükkanı soyulmak ihanete uğrayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Rüyada kiralık dükkan görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada takıcı dükkanı görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulur.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, dertlerinin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada satılık dükkan görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments