Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum dükkanı görmek

Rüyada lokum dükkanı görmek

Rüyada lokum dükkanı görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada lokum dükkanı gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Rüyada lokum dükkanı görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum dükkanı açmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada lokum yiyen birini görmek duaların kabul göreceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sarı lokum görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada lokum vermek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada küçük lokum yemek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada şeker lokum dağıtmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada lokum satmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bir şeyden zarar görmeye, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments