Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir dükkan görmek

Rüyada yeni bir dükkan görmek

Rüyada yeni bir dükkan görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir dükkan gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Rüyada yeni bir dükkan görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, dikkat çekeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir dükkan açtığını görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir dükkan açmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet eder.

Rüyada yeni dükkan açtığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanın yenilendiğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni dükkan görmek sermayesini kaybedeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan aramak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments