Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüşcü dükkanı görmek

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, başarılarının devamının geleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada gümüşcü dükkanı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Rüyada gümüş dükkanı görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada dükkan dağıtmak rahatsızlıkların son bulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada tozlu dükkan görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Rüyada dükkanını görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak kısmetlerin artacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Rüyada dükkan önü süpürmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments