Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiralık dükkan görmek

Rüyada kiralık dükkan görmek

Rüyada kiralık dükkan görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, layık olduklarına sahip olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, işinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada kiralık dükkan gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Rüyada dükkanı kiraya vermek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiralık dükkan görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kiraya vermek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kira almak küçük işlere sermaye harcamayacağına, endişelerinin son bulacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiraya vermek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada kira vermek borçlarının kapacağına, borçların artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kiracı olduğunu görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada boş kiralık ev görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments