Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılık dükkan görmek

Rüyada satılık dükkan görmek

Rüyada satılık dükkan görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Rüyada satılık dükkan gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Rüyada satılık dükkan görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi satılığa çıkarmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına inanılır.

Rüyada satılık ilanı vermek yeni işlere girişileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada satılık ev almak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada satılık ev görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet eder.

Rüyada satılık eve bakmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satılık araba görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, işlerin çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada satılık ev gezmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments