Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takıcı dükkanı görmek

Rüyada takıcı dükkanı görmek

Rüyada takıcı dükkanı görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kazancının çok düşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada takıcı dükkanı gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Rüyada takı dükkanı açmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada takıcı dükkanı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada takı dükkanı görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada takı dükkanına girmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takılar bulmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına takı takmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada altın takı seti takmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi takı takmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments