Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı taşımak

Rüyada dükkanı taşımak

Rüyada dükkanı taşımak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kişinin şansının artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zorlukların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada dükkandan taşımak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı taşımak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada dükkan taşımak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, işlerinde verimin artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada perde dükkanı görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kundura dükkanı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada marangoz dükkanı görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments