Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkandan taşımak

Rüyada dükkandan taşımak

Rüyada dükkandan taşımak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada dükkandan taşımak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada dükkan taşımak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı taşımak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işarettir.

Rüyada dükkandan taşımak sevdiği bazı kişileri kıracağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarraf dükkanı görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, evlerin ayrılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada dükkan açtığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çiçekçi dükkanı görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments