Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kundura dükkanı görmek

Rüyada kundura dükkanı görmek

Rüyada kundura dükkanı görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işarettir.

Rüyada kundura dükkanı gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kundura dükkanı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yanlış işlere girileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz kundura görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine yorulur.

Rüyada kunduracı görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine yorulur.

Rüyada kundura almak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kundura kaybetmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kundura giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına inanılır.

Rüyada kundura ayakkabı görmek gün yüzü görmeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kundura görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments