Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan taşımak

Rüyada dükkan taşımak

Rüyada dükkan taşımak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, rahatsızlık vereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan taşımak gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada dükkanı taşımak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Rüyada dükkandan taşımak bazı başka desteklere kavuşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada dükkan taşımak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada dükkanın olduğunu görmek kazancının günden güne düşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak küslüklerin biteceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dükkan görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkandan çıkmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments