Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde dükkanı görmek

Rüyada perde dükkanı görmek

Rüyada perde dükkanı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde dükkanı gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada perdeci dükkanı görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yoğun duygular yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada perde dükkanı görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada güpürlü perde görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi perde görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dantel perde görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada perde toplamak yolunun açılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada güneşlik perde görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdesiz cam görmek zorluklarını aşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments