Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marangoz dükkanı görmek

Rüyada marangoz dükkanı görmek

Rüyada marangoz dükkanı görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yeni duygular tadacağına delalet eder.

Rüyada marangoz dükkanı gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada marangoz dükkanı görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzaktan haberler işiteceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada marangoz aletleri görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan sahibi görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan değiştirmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanın yenilendiğini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada satılık dükkan görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments