Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kurmak

Rüyada dükkan kurmak

Rüyada dükkan kurmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kurmak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada dükkan kurmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada biber turşusu kurmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada harem kurmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada düğün kurmak büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere sofra kurmak kariyer planının altüst olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye sofra kurmak hayatına bakacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar kurmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada merdiven kurmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments