Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanını sattığını görmek

Rüyada dükkanını sattığını görmek

Rüyada dükkanını sattığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, bankadaki hesabının kabaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanını sattığını gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dükkanın yenilendiğini görmek yalnız hissetmeye, maddi gücünün artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan açılışı görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan taşımak rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan dükkan görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada dükkana bakmak kimseye el açmadan yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Rüyada küçük dükkan görmek zafer ve zenginlik getireceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada dükkan soyulduğunu görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments